Rygestop uden plastic

Jeg bliver ofte spurgt om min holdning til at bruge de plasticcigaretter, med nikotin, menthol, eller “varm luft” der findes på markedet, når man gerne vil holde op med at ryge.

Med hensyn til plasticcigaretter med nikotin,  så kan de slet ikke anvedes, hvis man har fået en Biofeedback behandling. Når man får en Biofeedback behandling for at holde op med at ryge, så lukker man ned for receptorerne. Hvis man får nikotin ind i kroppen igen, enten fra tyggegummi, plaster, tabletter, eller en plasticcigaret, så aktiverer man receptorerne igen, og så er behandlingen for så vidt “omgjort”.

Under alle omstændigheder – uanset hvordan man er blevet røgfri – syntes jeg, det er en dårlig ide. For det første, så aktiverer plasticcigareten kroppens kinestetiske hukommelse, og leder opmærksomheden tilbage, på det der var engang. I min verden svarer det til, hvis man er på slankekur og køber en kæmpestor og lækker lagkage, og stiller den midt på bordet, – så kan man gå der, og kigge på den. Det gavner ingenting. For det andet, – så kan jeg ikke holde ud at se voksne mennesker med sut i munden,- som jeg plejer at sige 😉

Så hvis du mener at du gerne vil have noget mellem fingrene, så brug tandstikker, (dem har man mellem fingrene og så op til munden) tegn kruseduller med en kuglepen, begynd at strikke eller løse kryds og tværs, kort sagt, opfind nogle nye vaner, som er mere konstruktive for dig.

Knus og kærlig hilsen

Karin

 

Flere artikler