Uddannet Holistisk Psykoterapeut, Hypnoseterapeut og NLP Psykoterapeut.

Jeg arbejder fuld tid som psykoterapeut, og har nu mere end 10.000 klientsessioner bag mig.

Akasha Healer, Reiki Healer og Spirituel Mentor

Enneagram Praktitioner, Master og Træner

Karin Nilsson

Fordi børn og unge har ret til et liv uden angst

Hvert år møder jeg op mod 100 familier, hvor barnet har fået angst – eller lider under usikkerhed og lavt selvværd. Og hvert år skaber jeg resultater for de familier, så de igen kan få ro på hverdagen.

Uanset om det er dit barn eller din teenager, som har brug for konkret viden og værktøjer til at overvinde angst, så har jeg den nødvendige viden og værktøjer der skal til for at hjælpe jer til at skabe balance og glæde i jeres familie igen.

SuperSej Forælder er til forældre til et barn med angst og som gerne vil have nogle konkrete værktøjer til at hjælpe deres barn.

barn med angst
Afspil video

Fra selvmordstanker til trivsel

Kamillas datter Wilma var så hårdt ramt af angst, at hun truede med selvmord. Nu trives hun og er i stand til at sige fra overfor andre.

“You don’t have to control your thoughts; you just have to stop letting them control you.”
- Dan Millman

Sådan arbejder jeg

Teamet dækker forskellige områder

Karin Nilsson

Karin Nilsson

Psykoterapeut

Jeg har arbejdet med børn, unge og voksne samt familier hvor børnene har angst i mere end 16 år. Der er ikke ret meget i forhold til ‘underlige ting at være bange for’ som jeg ikke har hørt før. Det har givet mig en unik forståelse for, hvad det skal til, for at et menneske kan slippe angsten og udleve sit fulde potentiale.

Henriette Hald

Afdelingsleder med speciale i forældrekontakt

Henriette har mange års erfaring inden for skoleverdenen og samarbejde med rådgivere, PPR psykologer, specialpædagogiske konsulenter og psykiatrien. 

Hun hjælper med at skabe en forståelse for (og sætter spot på), hvordan jeres hensigter og intentioner får plads i samarbejdet.

Sarah Effersøe

Psykolog

Sarah er dels ansat som PPR psykolog (Pædagogisk Psykologisk Rådgivning) dels privat praktiserende psykolog. Sarah arbejder med børn og unge, der skal udredes psykologisk. For eksempel  kognitive udredninger af børn mellem 6 og 16 år samt screeninger for ADHD/ADD og autisme spektrum-forstyrrelser.