Fantastisk rygestop

I dagens indlæg, har jeg givet ordet til Charlotte, som i går sendte mig en mail som jeg blev meget glad for. Jeg tænker lidt, at Chralottes mail er så positiv, at andre også skal have glæde af den.

Knus

Karin

Hej Karin

Jeg havde lovet at skrive til dig omkring mit rygestop.

Jeg må meddele dig at det ikke er gået godt…. Det er gået helt FANTASTISK. Jeg er stadig målløs over effekten og jeg fortæller alle der gider lytte om det – faktisk også dem der ikke gider… hihi. jeg har også givet din mail adresse til min læge og tandlæge, der vil anbefale dig til deres rygende patienter, så håber du har tider nok hvis de skulle kime dig ned. Som sagt prædiker jeg det bedste jeg har lært og håber at du snarest muligt kommer ttil at behandle min moster, der lider af en sjælden øjensygdom, som gradvist forværre hendes syn mod blindhed og rygning fremskynder den process.

Desuden pønser jeg selv på at komme igen, så snart jeg får råd.

Som vi talte om var jeg bange for at tage på og jeg er ikke som sådan begyndt at trøstespise, men jeg har bare ikke forbedret mine madvaner som var blevet lidt sløsede allerede inden jeg var hos dig. Så jeg regner med at kontakte dig igen snarest.

Har du brug for referencer (hvilket jeg ikke kan tro) så giv mig endeligt et kald :O)

Mvh Charlotte (røgfri siden 7/7-11)

Flere artikler