1-dags kursus. Lær hvordan du støtter et ængsteligt barn

Kom og få viden og redskaber, som du med det samme kan gå hjem og bruge.

Oplever du, at dit kvikke og velfungerende barn har det svært når i skilles? Det kan være når dit barnet afleveres i skolen, når det skal være alene til sport, eller passes hos bedsteforældrene. Det kan også være adskillelsen ved sengetid som er svær, og som hos nogle børn betyder at de er nødt til at have en voksen hos sig og lyset tændt, for at kunne falde i søvn.

Andre forældre oplever at deres barn ofte har ondt i maven uden at være syg.  Trækker sig fra sociale aktiviteter som indbærer at de skal være alene uden forældrene, at barnet værger sig ved at tage med på lejrtur eller “sleep-over” på skolen eller hos klassekammarater.

Eller er dit ellers velfungerende barn er ængsteligt, genert stiller mange spørgsmål, søger beroligelse eller er overdrevent bekymret?

Måske har du tænkt, at ængstelighed ligger til familien, at dit barn nok er særligt sensitiv, eller at det er udtryk for at dit barn lider under en skilsmisse.

Det kan også godt være at du har ret – men uanset årsagen, er det vigtigt at du ved, hvordan du bedst støtter dit barn i blive mindre angst og bekymret.

Genkend angsten – kend løsningen
Det er vigtigt at vide hvilken type angst dit barn har, så du kan begynde at hjælpe dit barn med det samme – på den rigtige måde. 

På kurset får du et overblik over hvad angst er, hvilke typer af angstlidelser der er mest almindelige hos børn, og hvordan de typisk udspiller sig. Mange forældre kommer, uden at vide det, til ‘at fodre’ angsten, med det resultat at barnet bliver mere og mere ængsteligt.

Du lærer altså principperne bag de mest effektive behandlingsmetoder til børn, så du med det samme er bedre rustet til at takle de svære situationer på den måde som hjælper.


Du lærer ‘what to do, and what not to do’ – for at få jeres hverdag til at blive nemmere
Når dagen er færdig, ved du hvad angst er; hvordan de fysiske symptomer er; og hvordan du kan hjælpe dit barn til at håndtere det. Du ved, hvordan ud undgår at fordre angsten og du ved, hvordan du hjælper lige netop dit barn bedst.

Det betyder, at du er bedre klædt på til at takle jeres udfordringer, og har fået inspiration til at håndtere ting anderledes. Du kan med det samme gå hjem, og begynde at gøre ting anderledes.

Du har overblik over de vigtigste principper inde for KAT – Kognitiv Adfærds Terapi. KAT er den behandlingsform, som man ved er mest effektiv overfor angst.

Målgruppe
Kurset henvender sig til forældre, fagpersoner, og alle andre, som gerne vil vide mere om ængstelige børn og hvad man selv kan gøre. Hvis begge forældre har mulighed for at deltage er det superfint, og det er lige så fint hvis kun den ene deltager.

Deltagelse kræver ingen særlige forkundskaber.

Dagen bliver en kombination af min viden om angst, kombineret med mine erfaringer fra klinikken. Kurset giver brugbar og praktisk inspiration til hverdagen. Der vil blive lejlighed til at udveklse erfaringer med forældre, som kæmper med de samme udfordringer som dig.
Antal deltagere: 4 – 6

Kursusleder
Jeg har igennem 11 år arbejdet med børn, unge og voksne i forhold til problematikker omkring angst. Jeg er psykoterapeut og Cool Kids behandler, og har mere end 6.000 behandlingssessioner bag mig. 

Pris
1.400 kr. Kurset kan købes i shoppen. Køb kurset her: https://karinnilsson.dk/shop/ Når du har indbetalt beløbet er din plads sikret, og du får tilsendt en bekræftelse. Husk at skriv hvilken dato din tilmelding gælder.

Prisen dækker en sandwich til frokost, samt kaffe, the og vand i løbet af dagen. Der vil blive lejlighed til at udveklse erfaringer under frokosten, med de andre kursister som står i samme situation.

Sted
Huset for Sundhed og Balance.
Frederiksgade 7, 1. sal.
3400 Hillerød

Næste kursus:

10. juni 2016.

Tilmeld dig nu, og få en nemmere hverdag på sigt
Du er tilmeldt når du har indbetalt beløbet i shoppen på www.karinnilsson.dk. Du modtager en mail med bekræftelse. Du kan også tilmelde dig ved at skrive til mig på kontakt@karinnilsson.dk.

Husk at skrive i bemærkningsfeltet, hvilke dato din tilmelding dækker. Hvis kurset er overtegnet, bliver du tilbudt næste kursusdato. Skriv til mig på kontakt@karinnilsson.dk, hvis du har brug for EAN-faktura eller betaling med almindelig faktura.

Har du spørgsmål?
Skriv til mig på kontakt@karinnilsson.dk eller ring på 20 27 80 50.

Afmelding og ændring
Når du har indbetalt beløbet har du sikret dig din plads og herefter er købet bindende.

Flere artikler