Hvorfor er det interessant at tale til det ubevidste?

Nu nærmer tiden sig for workshoppen den 17. marts, som handler om at bruge sproglige mønstre til at skabe trance, med det formål at kommunikere med det ubevidste.

Hypnose og trance er ord som sædvanligvis aftvinger stærke reaktioner fra folk – nogen positive og nogen negative. Nogen mennesker tænker på det som en spøg, eller som noget, der kun er egnet til at få folk til at opføre sig som høns. Andre ser markant anderledes på det.

På NGHs årlige Kongres, stillede Ph.d.-studerende, cand.psych, Jonas Kristoffer Lindeløv, Cognitive Neuroscience Research Unit, spørgsmålet:

“Hvor går den øvre grænse for, hvad man han opnå med hypnose? – Jeg ved godt, at man ikke kan genoplive folk ved hjælp af hypnose, men udover det, – hvor går så den øvre grænse? – jeg kan ikke se den”

Det giver mig stadig gåsehud, at tænke på det udsagn – jeg tror, og oplever, at vi kan opnå meget mere, end vi har fantasi til at forestille os.

Så svaret om hvorfor, vi ønsker at kommunikere med det ubevidste er ret enkelt: Vi ønsker at kommunikere med det ubevidste, fordi det er der, den information vi skal bruge for at skabe forandring, befinder sig.

Det ubevidste er målorienteret, så når vi koder det ubevidste, svarer det til, at vi koder vores indre GPS, til at lede os i den retning vi ønsker. Vi kan godt prøve at kode vores bevidste sind,- og det gør vi alle sammen hele tiden, idet vi siger til os selv:
Jeg vil motionere 5 gange om ugen, jeg vil spise 6 stykker grønt om dagen, tabe 10 kg, ringe til mine forældre hver dag, jeg vil kun tale kærligt til kærsten og børnene altid, aldrig køre for stærkt, og så videre.

Tænk hvilken perfekt verden vi ville leve i 😉 hvis vi kunne kode vores bevidste sind, med vores bevidsthed,- men som jeg plejer at sige, – så ville vi være robotter og ikke mennesker.

På workshoppen den 17. marts, handler det om at bruge sproglige forudsætninger (Milton mønstre) i kommunikationen med det ubevidste. Du vil lære at skabe en ændret tilstand hos den du kommunikere med, ved hjælp af enkle teknikker, som du får lejlighed til at afprøve.

Workshoppen er til alle, som har lyst til at lære at kommunikere mere effektivt, og giver en introduktion til hele begrebet Ericksoniansk hypnose.

 

 

Flere artikler