Sjælepleje

En af mine klienter spurgte mig i sidste uge,- “Karin, når mit klippekort er brugt, kan jeg så købe et nyt,- og derefter vil jeg gerne have eet til,- hvis det er i orden med dig? -. fordi – for mig er det ganske enkelt noget jeg gør for mig,- en slags Sjælepleje, så det vil jeg gerne blive ved med! Og jeg ved godt, at jeg kan få coaching og sådan noget gennem min arbejdsplads, – men det her er altså en privat sag for mig.

Jeg syntes faktisk det lød rigtigt sødt – ‘Sjælepleje…..’ Nu har jeg tygget lidt på det,- og på min ‘nye’ rolle 🙂 og besluttet mig for, at introducere et nyt produkt, nemlig et 10 sessioners kort. Faktisk introducerede to af mine klienter produktet før mig, – for de spurgte ganske enkelt: “Karin, jeg vil gerne komme en gang om ugen i en periode, så kan du ikke lavet et 10-turs kort til mig,- så kan jeg betale 6.000 for det?” Og jo – det er så mig der halter lidt bagud i forhold til de behov der er,- åbenbart 😉

Men nu har jeg så rettet ind,- og man kan nu købe et 10 sessioners kort til kr. 6.000. Om det så skal bruges til ‘Sjælepleje’ terapi, coaching, healing eller tandlægeskræk – det har jeg ingen mening om, det kan bruges til lige nøjagtig det du har brug for. Kortet er ikke personligt.

Jeg holder snart ferie,- fra den 17. juli til den 5. august – god ferie til alle 🙂

Flere artikler