22 år og “helt til hest”

Jonas er 22 år og har røget siden han var 16, men hans kondition er ”helt til hest” som han udtrykker det.

Jeg kan godt mærke, at jeg bliver lidt træt ovenpå den udmelding, han er trods alt kun 22!  Nå, men hvad er det, der har forhindret dig i at holde op, – hvis du skulle gætte på noget?

Det er det der sug!

Sug?!

Ja, det er som om, at hver gang jeg prøver at holde op, kommer der et kæmpe sug i maven, – og så begynder jeg igen.

Jeg kunne se på Jonas, at ”suget” var ret aktivt, hans hænder beskrev hvordan ”suget” bølgede op ved solar plexus.

”Når man har sådan et sug, så har det sug en god opgave…., en god intention begyndte jeg. Selvom det føles ubehageligt, så er der en god mening bag, – kan du følge mig i det?  Det svarer til, at du vil give en ven et knus, men kommer til at skubbe så vennen falder – intentionen er god, men resultatet ubehageligt for din ven”

Det kan jeg godt følge dig i.

Jeg satte Jonas i en let trance og spurgte, ”hvad er så den gode intention, – hvad vil den del, som har ansvaret for at du begynder at ryge”

Fællesskab! – var svaret.

Så gav det mening for mig 😉 – hvem bryder sig om at føle sig udenfor fællesskabet. Den efterfølgende trance slog fast at ”du er en del af universet, – en del af alting, – og som sådan, er det slet ikke muligt for dig at være udenfor, – du ER inkluderet – o.s.v.

Det viste sig i øvrigt, at Jonas var blevet henvist til en ”lungelæge” – som han ikke havde taget kontakt til. Jeg har lavet den aftale med ham, at på torsdag stopper han op og lægger mærke til, om hans lunger har det bedre. Han skal gøre det samme på næste torsdag, – og hvis ikke der er en helt klar og tydelig forbedring på det tidspunkt, SKAL han få en tid hos den lungelæge. Pyha, man kan godt blive lidt “mor agtig” når knægten nu ikke er ældre 😉

Hilsen

Karin

Flere artikler