Skab utilfredshed i dit liv

I disse dage, har jeg på ny kastet mig over mine elskede bøger, “Skab det liv du elsker” “Universets leveringsservice” “The low of attraction” “The secret” og hvad de nu ellers hedder alle sammen.

Siden en veninde tilbage i 2004 forærede mig “Skab det liv du ønsker” har jeg være facineret af, og fuldstændigt opslugt af processen med at skabe forandringer i mit liv.
Og det har langt hen ad vejen gået rigtigt godt. I dag har jeg været selvstændig hypnotisør/terapeut i 7 år, og arbejder med det, jeg virkelig brænder for og har på alle måder min frihed til at gøre hvad jeg vil.

Så hvorfor er jeg ikke bare glad og tilfreds?

Og hvad var det for en mærkelig tanke, der i morges under tandbørstningen listede sig ind i mit sind?

Lige så stille så jeg det. Så, at beretningerne i bøgerne, om mennesker som har udlevet “den amerikanske drøm” om succes, rigdom, berømthed, smukke børn, perfekte parforhold, og fantastiske hjem ud mod havet, i virkeligheden ikke inspirerer mig, men kun fører til utilfredshed med det, som jeg rent faktisk allerede har opnået; at bøgerne i virkeligheden er blevet en barriere mellem mig, og den tilfredshed som jeg dybest set søger efter.

Det blev for så vidt en brat ‘opvågning’ – for hvad så nu?

Er der bare tilbage, at kaste bøgerne på bålet; sætte sig ned; lade tilfredsheden indfinde sig; ‘be the change’; og frasige sig alt begær efter ydre attributter?

Eller ligger svaret i, at jeg har kigget i de forkerte bøger; handlet i den forkerte butik? Jeg tror, at jeg fremover vil fokusere mere på, hvad der opleves som meningsfuldt for mig uanset hvad det giver af ydre manifestationer, og kontinuerligt fokusere på “at græsset er grønnest, hvor du har husket at vande det”

Knus
Karin

Flere artikler